Sura Siyah Build yapan var mı?

MuratKilic

New member
Kayıtlı Üye
Sura siyah karakteriyle oynamaya yeni başladım. Skilleri dağıtırken biraz kafam karıştı, özellikle PvP için iyi bir build yapmak istiyorum. Forumda farklı farklı şeyler okudum ama tam olarak neyin doğru olduğunu kestiremedim. Tecrübeli Sura siyah oyuncuları buildlerini paylaşabilir mi? Ya da nelere dikkat etmem gerektiği konusunda fikir verebilir misiniz? Çünkü becerileri sıfırlamak da külfetli.

Benim Şu Anki Dağılımım Nasıl?​

Şu anda skillerim şu şekilde: Büyülü Keskinlik M5, Büyülü Zırh M3, Karanlık Vuruş 10, Hortlak Çağırma 1. Büyülü Keskinlik ve Büyülü Zırh'ı master yapmaya çalışıyorum, ama Karanlık Vuruş konusunda kararsız kaldım. Bazıları Karanlık Vuruş'u hiç açmıyor bile, onun yerine Hortlak Çağırma'ya abanıyor. Bu Hortlak Çağırma gerçekten bu kadar önemli mi? Yoksa Karanlık Vuruş'u yüksek tutmak daha mı mantıklı? Bir de bu skillerin hasar oranları falan var, onlara nereden bakabilirim? Hesaplamalarla uğraşmak istemiyorum açıkçası, hazır bir rehber falan var mı?

Hangi Statüleri Full'lemeliyim?​

Statüler konusunda da net bir şey bulamadım. Kimisi STR ver diyor, kimisi DEX. INT zaten full'lenecek, o kesin. Ama STR mi DEX mi öncelikli olmalı? STR verince ne değişiyor, DEX verince ne değişiyor? Hangisi kritik vuruş şansını arttırıyor mesela? Yoksa ikisi de mi arttırıyor? Bir de sanırım HP için de statü vermek gerekiyor, yoksa çok mu dayanıksız oluyor karakter? Bu konuda da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bir de bazı itemlerde 'STR bonusu' falan oluyor, onlar işe yarıyor mu Sura için? Yoksa tamamen gereksiz mi?

Ekipman Seçimi Nasıl Olmalı?​

Ekipman olarak nelere dikkat etmeliyim? Silah olarak hangi silah daha iyi Sura Siyah için? Kılıç mı, bıçak mı, yoksa başka bir şey mi? Zırh olarak da aynı şekilde. Bir de bu itemlerdeki bonuslar çok önemli sanırım. Hangi bonuslar Sura Siyah için olmazsa olmaz? Mesela 'büyü hızı' bonusu önemli mi? Ya da 'HP üretimi' bonusu? Bir de itemlere taş basmak gerekiyor sanırım. Hangi taşları basmalıyım? Savunma taşları mı, saldırı taşları mı? Yoksa karışık mı basmalıyım? Bir de bu taşların seviyesi ne kadar etkiliyor? +4 taş mı basmak gerekiyor illaki, yoksa +3 taş da iş görür mü? Biraz detaylı anlatırsanız sevinirim. Bir de bu efsunlar nasıl getiriliyor, çok mu zor?

Umarım bu sorularıma cevap bulabilirim. Sura Siyah gerçekten keyifli bir karakter, ama doğru build'i yapmadan pek bir işe yaramıyor gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Konuyu görüntüleyenler

Geri