Middlerate Server Önerileri

EmreKurt564

New member
Kayıtlı Üye
Middlerate server arayan çok kişi var, biliyorum. Piyasada o kadar çok seçenek var ki, insan hangisini seçeceğine şaşırıyor. Ben de zamanında çok kararsız kalmıştım. Hatta sırf bu yüzden yanlış server'a başlayıp zaman kaybetmiştim. Şimdi tecrübelerime dayanarak birkaç öneride bulunacağım.

Nelere Dikkat Etmeli?​

Öncelikle, serverın özelliklerine dikkat edin. Level sınırı, item düşürme oranları, etkinlikler... Bunlar oyun deneyiminizi doğrudan etkiler. Mesela ben ilk başladığımda hiç dikkat etmemiştim bu detaylara. Sonra bir baktım, serverda etkinlik desen sıfır, item düşürme oranları da çok düşük. Bir ayda anca bir item kasabildim. Sonra da bıraktım zaten. Ayrıca serverın online sayısı da önemli. Kimse olmayan serverda oynamanın da bir anlamı yok. Kalabalık serverlar her zaman daha eğlenceli oluyor. Piyasası canlı oluyor en azından.

Hangi Serverlar Popüler?​

Şu an popüler olan birkaç server var. İsim vermem doğru olur mu bilmiyorum ama forumda biraz araştırma yaparsanız bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da serverın ne kadar süredir açık olduğu. Yeni açılan serverlar riskli olabilir. Çünkü her an kapanabilirler. Ben daha çok uzun süredir açık olan, güvenilir serverları tercih ediyorum. En azından paranız ve emeğiniz boşa gitmemiş olur. Bir de oyuncuların yorumlarına bakın. Millet ne diyor, memnunlar mı? Şikayetleri neler? Bunlar da size fikir verebilir.

Peki ya Wslik Serverlar?​

Wslik serverlar ayrı bir dünya. Eğer sadece PvP yapmak istiyorsanız, wslik serverlar tam size göre. Ama ben açıkçası uzun vadeli oynamayı sevmiyorum. Çünkü genelde çok hızlı gelişiyorsunuz ve bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Ayrıca wslik serverlarda hile kullanımı da daha yaygın olabiliyor. Bu da oyun zevkinizi kaçırabilir. Kısacası, wslik mi yoksa normal middlerate mi, tamamen sizin zevkinize kalmış. İkisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bir de item düzenlemeleri farklı oluyor genelde, ona da dikkat edin. Çok uçuk itemler varsa, hemen kaçın derim.

Umarım bu öneriler işinize yarar. Unutmayın, en iyi server sizin zevkinize en uygun olanıdır. Biraz araştırma yapın, farklı serverları deneyin ve kendinize göre en iyisini bulun. Bol şans!

Konuyu görüntüleyenler

Geri