Lowrate Server konusunda yardım lazım

ZeynepKaya

New member
Kayıtlı Üye
Lowrate server işine girince kafam kazan oldu resmen. Herkes bir şey söylüyor, forumlarda ayrı bir dünya, YouTube'da bambaşka taktikler. Ama en sonunda kendi yolumu buldum diyebilirim. Tabii ki hatalar yaptım, çok da para kaybettim. Şimdi biraz tecrübe konuşsun.

İlk Tuzak: Abartılı Reklamlar​

Bu işe ilk girdiğimde, özellikle yeni açılan serverların reklamlarına kanıyordum. "+1000 user garantili!", "Kesin kazanç!", "Tek gecede zengin ol!" gibi saçmalıklara inandım. Sonra ne oldu? Server 2 hafta sonra kapandı, ben de elimde patlayan itemlerle kaldım. Öğrendim ki, bu tür abartılı vaatler genellikle hile dolu oluyor veya kısa ömürlü oluyor. Güvenilirliği sorgulamak şart!

Peki, Gerçekçi Olmak Ne Demek?​

Gerçekçi olmak, öncelikle serverin geçmişini araştırmak demek. Ne kadar süredir açık? Oyuncu yorumları nasıl? Yönetim ekibi ilgili mi? Bunlar önemli sorular. Bir de, sunulan özelliklere dikkat etmek lazım. Çok fazla özellik, çok fazla bug demek olabilir. Dengeli, oturmuş bir sistem aramak gerekiyor. Örneğin, bir serverde eventler düzenli aralıklarla yapılıyor mu, GM'ler oyuncularla ilgileniyor mu, bunlara bakmak lazım.

Lowrate'in Zorlukları ve Çözümleri​

Lowrate serverlar, item yapmak zor olduğu için uzun soluklu oluyor genelde. Ama bu da bazı sıkıntıları beraberinde getiriyor. Mesela, yang kasmak çok zor olabiliyor. Bu durumda, sabırlı olmak ve farklı taktikler denemek gerekiyor. Ben mesela, balık tutarak veya metin taşı keserek yang kasıyordum. Bir de, item düşürme oranları düşük olduğu için, doğru haritalarda doğru canavarları kesmek önemli. Yani, biraz araştırma yapmak gerekiyor.

Umarım bu tecrübeler size yol gösterir. Lowrate server işi sabır ve dikkat gerektiriyor. Sakın benim gibi hemen gaza gelmeyin. Araştırın, sorgulayın, öyle karar verin. Bol şans!

Konuyu görüntüleyenler

Geri