Krallık Savaşı ve Özellikleri?

NeonNinja

New member
Kayıtlı Üye
Krallık savaşları... İlk duyduğumda ne yapacağımı şaşırmıştım. Herkes bir şeyler söylüyordu ama kimse tam olarak anlatmıyordu. Bende biraz araştırıp, deneyerek öğrendim. Şimdi bildiklerimi aktarayım.

Savaşın Amacı Ne?​

İlk başta anlamadığım şey, savaşın tam olarak ne için yapıldığıydı. Sadece millete dalmak mı? Değil. Temel amaç, karşı krallığın bayrağını ele geçirmek. Bayrağı aldın mı, savaşı kazandın demektir. Tabii ki bu o kadar kolay olmuyor. Etrafta bir sürü adam kesmek isteyen oyuncu varken, bayrağa odaklanmak zor. Bu noktada strateji devreye giriyor. Kim bayrağı koruyacak, kim saldıracak? İyi planlama şart.

Hangi Karakter Daha İyi?​

Bu tamamen senin oyun tarzına bağlı. Ben savaşçı karakteriyle daha rahat ediyorum çünkü tank gibi hasar alıyorum ve yine de hasar verebiliyorum. Ama bir arkadaşım şaman karakteriyle çok iyi oynuyor. Uzaktan destek veriyor, iyileştiriyor falan. Yani karakterin gücü kadar, senin o karakteri ne kadar iyi kullandığın önemli. Bir de tabii itemlerin kalitesi de önemli. +9 itemlerin varsa, her karakterle iş yaparsın neredeyse. Ne dersiniz, sizin favori karakteriniz hangisi?

İşin Taktiksel Boyutu​

Savaş sadece güçle kazanılmıyor. Taktik de çok önemli. Mesela, bir grup oyuncu bayrağı korurken, diğer grup karşı krallığın oyuncularını oyalayabilir. Ya da pusu kurabilirsiniz. Beklenmedik bir anda saldırmak, rakibi şaşırtır. Benim en sevdiğim taktiklerden biri, kalabalığın arasına karışıp, aniden büyü kullanmak. Millet neye uğradığını şaşırıyor. Ama dikkatli olmak lazım, yoksa seni de keserler. Bir de krallık savaşlarında iletişim çok önemli. Discord'dan falan konuşarak organize olmak lazım. Tek başına Rambo'luk yapmaya çalışırsan, genelde hüsranla sonuçlanıyor. İletişim olmadan olmaz.

Benim bildiklerim bu kadar. Belki unuttuğum bir şeyler vardır. Aklınıza takılan bir şey olursa sorun, elimden geldiğince cevaplarım.

Konuyu görüntüleyenler

Geri