En İyi Ekipman hakkında bilgisi olan var mı?

AtlasWarrior

New member
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, yeni bir servera başladım ve ekipman konusunda biraz kafam karışık. Hangi itemleri kasmalıyım, hangi zırhlar iş yapar falan hiç bilmiyorum. Eskiden oynadığım serverdan çok farklı. Yardımcı olabilecek, tecrübelerini aktarabilecek birileri var mı acaba?

Hangi Levelde Ne Kullanmalı?​

Şimdi şöyle diyeyim, level atladıkça ekipman değişiyor biliyorsunuz. 30 levele kadar çok bir şey yapmaya gerek yok bence. Görevlerden gelenlerle idare et. Ama 30'dan sonra yavaş yavaş item toplamaya başla. 42 level civarında iyi bir zırh bulursan tadından yenmez. Tabii bu arada sürekli metin kesip para kasmayı unutma. Yang olmadan hiçbir şey olmaz bu oyunda!

Silah Seçimi Nasıl Olmalı?​

Silah konusunda çok kararsız kaldım. Kılıç mı, bıçak mı, yay mı? Benim karakter savaşçı. Hangisi daha iyi olur bilemedim. Bir de efsunlar önemli diyorlar. Hangi efsunları basmam lazım silahlara? Mesela kritik vuruş falan diyorlar, doğru mu? Bir de arkadaşlar, hangi maplerde daha iyi item düşüyor? Varsa bildiğiniz yerler, söyleyin de oralarda takılayım biraz.

Zırh ve Takılar Hakkında​

Zırh konusunda da aynı kararsızlığı yaşıyorum. Hangi zırhlar daha iyi? Bir de zırha taş basmak gerekiyor mu? Gerekiyorsa hangi taşları basmalıyım? Takılarda da durum aynı. Hangi kolyeler, küpeler daha işime yarar bilmiyorum. Bir de takılara efsun basılıyor mu? Basılıyorsa hangi efsunları tercih etmeliyim? Tecrübeli arkadaşlar varsa, akıl versinler lütfen.

Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Konuyu görüntüleyenler

Geri