Devil's Catacomb Seçenekleri?

emreguven

New member
Kayıtlı Üye
DC'ye giricem ama hangi yoldan gitsem kararsız kaldım. Sağa mı dönsem, düz mü gitsem, yoksa sola mı sapıp kestirme mi yapsam? Bilenler varsa bir el atsanız, tecrübelerinizi aktarsanız süper olur. Çünkü her seferinde farklı söylüyorlar, kafam allak bullak oldu.

Düz Gitmek mi, Sağa Dönmek mi?​

Genelde herkes düz gitmenin daha iyi item düşürdüğünü söylüyor. Ama ben sağa dönüp kristal oda'ya girenlerin de iyi şeyler kaptığını duydum. Düz gidince daha çok yaratık kesiyorsun, o kesin. Ama sağdaki odada daha değerli şeyler çıkma ihtimali var gibi. Bir de level farkı var tabii, hangisi daha hızlı exp kasmanı sağlıyor?

Sola Dönmek: Riskli Kestirme?​

Sol tarafa sapanlar var bir de. Orası biraz daha riskli diyorlar, çünkü daha az mob var ve boss'a direkt ulaşım sağlıyor. Ama boss'tan ne düşeceği de belli değil ki. Belki de o kadar uğraşmaya değmiyor. Amaç hızlıca DC'yi bitirmekse sola dönmek mantıklı olabilir. Yoksa item kasmak için mi giriyoruz, yoksa hızlıca bitirmek için mi? O da önemli bence. Ben genelde item için giriyorum, ama bazen de hızlıca bitirip başka şeylere bakmak istiyorum.

Bir de sola dönünce daha az exp geldiğini duydum. Doğru mu bu? Eğer öyleyse, level kasmak için hiç mantıklı değil. Sadece boss kesmek için mi oraya gidiliyor yani?

Hangisi Daha Karlı?​

Aslında en iyisi her yolu denemek galiba. Bir hafta düz gidelim, bir hafta sağa dönelim, bir hafta da sola sapalım. Sonra da düşen itemler ve kasılma hızına göre bir değerlendirme yapalım. Ama üşeniyorum işte. Kim uğraşacak o kadar? Hazıra konmak varken neden kendimi yorayım değil mi? Şaka bir yana, gerçekten de hangisi daha karlı çözemedim. Belki de karakter'in gücüne göre değişiyordur. Güçlüysen sola sapıp boss kesmek daha mantıklı, güçsüzsen düz gidip mob kesmek daha mantıklı. Bilemedim ki!

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? DC'ye girerken hangi yolu tercih ediyorsunuz ve neden? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Belki de hepimiz yeni bir şeyler öğreniriz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri