Desert Dungeon deneyimleyen var mı?

AliKilic

New member
Kayıtlı Üye
Desert Dungeon... Hakkında o kadar çok şey duydum ki, hangisine inanacağımı şaşırdım. Giren pişman, girmeyen bin pişman diyorlar. Abartı mı, yoksa gerçekten de o kadar iyi mi? Merak ettim, girdim. Benim tecrübelerim biraz karışık, anlatayım.

İlk Giriş ve Hayal Kırıklığı​

İlk girdiğimde tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Herkes kasılmak için deli gibi dönüyordu. Lag desen ayrı dert. Beklediğim o efsanevi item düşme oranı falan hak getire. Dedim herhalde yanlış geldim. Bir de boss kesme muhabbeti var. Onu da beceremedim tabii, daha ne olduğunu anlamadan öldüm. Yani ilk izlenimim tam bir fiyaskoydu. Ama pes etmedim, biraz araştırdım, taktiklere baktım. Belki bende bir sorun vardır, diye düşündüm. Savunma değerim mi düşüktü acaba?

İkinci Deneme ve Anlayış​

İkinci denememde biraz daha hazırlıklıydım. Öncelikle ekipmanlarıma baktım, biraz geliştirdim. Sonra forumlarda okuduğum taktikleri uygulamaya çalıştım. Bu sefer ölmedim en azından, o da bir şey. Ama hala o beklenen 'vay be' etkisini alamadım. Sonra bir şey fark ettim. Aslında olay sadece item düşürmek değil, dungeon'ın dinamiğini anlamakla ilgiliymiş. Nerede durman gerekiyor, hangi yaratıklara öncelik vermen lazım, bunları çözünce işler değişiyor. Bir de pot stoğunun dolu olması şart. Yoksa pert olursunuz. Tecrübe puanı da hatrı sayılır şekilde artıyor.

Peki, Değer mi?​

Şimdi asıl soruya gelelim: Desert Dungeon'a girmeye değer mi? Bence kesinlikle değer. Ama beklentilerinizi doğru ayarlamanız lazım. Eğer tek amacınız hemen zengin olmaksa, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak kasılmak, yeni taktikler öğrenmek ve biraz da rekabet etmek istiyorsanız, tam size göre. Ayrıca, dungeon'daki diğer oyuncularla etkileşim de cabası. Bazen yardımlaşıyorsunuz, bazen rekabet ediyorsunuz. Bu da oyuna ayrı bir renk katıyor. Tabi server'daki oyuncu sayısına da bağlı. Kalabalıksa çekilmez olabilir.

Sonuç olarak Desert Dungeon karmaşık bir deneyim. İlk başta zorlayıcı olabilir, ama öğrendikçe keyifli hale geliyor. Denemeden bilemezsiniz. Belki de aradığınız macera oradadır, kim bilir? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Girdiniz mi hiç?

Konuyu görüntüleyenler

Geri