Boss Stratejileri Alternatifleri

ilker217

New member
Kayıtlı Üye
Selam millet, bir süredir Ejderha Odası'nda takılıyorum ve artık aynı taktikler sıktı. Yani tamam işe yarıyor ama hep aynı şeyleri yapmak da bir yerden sonra bayıyor, değil mi? Acaba boss kesmek için daha farklı, daha eğlenceli yollar var mı? Bilenler, deneyenler varsa fikirlerini duymak isterim. Belki hepimiz yeni bir şeyler öğreniriz. Yoksa herkes sadece standart damage vurup geçiyor mu?

Benim Çözümüm​

Ben şöyle bir şey denedim; karakterimin skillerini farklı kombinasyonlarla kullanmaya başladım. Mesela normalde hep aynı sırayla gidiyordum ama şimdi tamamen rastgele yapıyorum. Garip gelecek ama bazen daha hızlı kesiyorum gibi geliyor. Belki de şansıma kritik vuruşlar denk geliyor, bilemiyorum. Bir de item kombinasyonlarını değiştirdim. Saldırı hızı yerine, büyü savunmasına ağırlık verdim. Bu sayede boss'un hasarından daha az etkileniyorum ve daha uzun süre hayatta kalıyorum. Sizce mantıklı mı bu?

Alternatif Yol​

Bir arkadaşım bana dedi ki, 'pet sistemini' kullanmıyor musun sen?'. Ben de 'Evet kullanıyorum ama sadece yanımda duruyor' dedim. Meğer o petlere de özellikler verilebiliyormuş ve boss keserken bayağı işe yarıyormuş. Hemen biraz araştırdım ve petime destek özelliği verdim. Gerçekten de fark etti. Petim bana sürekli can basıyor ve boss'un saldırılarını blokluyor. Bu sayede daha rahat kesiyorum. Belki siz de petlerinize farklı özellikler vererek boss kesme hızınızı artırabilirsiniz.

Dikkat Edilecekler​

Tabii ki her boss aynı değil. Bazıları suya dayanıklı, bazıları ateşe. Bu yüzden element direncini de hesaba katmak gerekiyor. Mesela buz büyüsü kullanan bir boss'a ateş direnciyle gitmek pek mantıklı olmaz, değil mi? Ben her boss için farklı bir envanter hazırladım. Hangi boss'a gideceksem o boss'un zayıf olduğu elemente göre itemlerimi değiştiriyorum. Biraz uğraştırıyor ama kesinlikle işe yarıyor. Yani demem o ki, sadece damage odaklı düşünmeyin, dirençleri de hesaba katın.

Benim denediğim taktikler şimdilik bunlar. Belki size de bir fikir verir. Ama unutmayın, her server farklıdır ve her oyuncunun oyun tarzı farklıdır. Bu yüzden kendi stilinize uygun bir strateji geliştirmeniz en iyisi. Daha iyi yöntemler bulan olursa lütfen paylaşsın. Merakla bekliyorum!

Konuyu görüntüleyenler

Geri