Baroness hakkında bilgisi olan var mı?

DenizArslan175

New member
Kayıtlı Üye
Baroness'le başım dertte! Kaç kere gittim, eli boş döndüm. Yok mu bu boss'u kesmenin bir yolu yordamı? Özellikle hangi item'ler düşüyor, onu merak ediyorum. Belki de yanlış level'de gidiyorumdur, bilemedim.

Genel Taktikler ve İpuçları​

Şimdi şöyle, Baroness kesmek biraz sabır işi. İlk olarak, kesinlikle sağlam bir parti kurun. Tek başınıza giderseniz vay halinize! Tankınızın iyi defans'ı olması şart. Ayrıca, zehre karşı dayanıklı item'ler kullanmak da hayat kurtarıyor. Bende zehir yüzünden çok pot gitti. Bir de şunu fark ettim: Boss'un etrafında dönerken daha az hasar alıyorsunuz gibi. Deneyin, belki işe yarar.

Hangi Item'ler Düşüyor?​

Asıl meseleye gelelim: Baroness'ten ne düşüyor? Ben genelde boş sandık alıyorum ama duydum ki iyi item'ler de veriyormuş. Mesela, +9 silah düşüren var mı? Ya da taş düşüren var mı? Bir de item falan düşüyormuş, doğru mu? Drop listesi hakkında net bir bilgi bulamadım. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Belki de ben şanssızım, ondan bana bir şey çıkmıyordur. Bilen varsa isimlerini yazabilir mi?

Tecrübelerinizi Paylaşın!​

Siz Baroness'le ilgili ne gibi tecrübeler yaşadınız? Hangi harita'da kesiyorsunuz? Hangi saatlerde gitmek daha iyi? Belki de belli bir sunucu'da daha kolay düşüyordur item'ler, kim bilir? Bütün taktiklerinizi, ipuçlarınızı, sırlarımızı paylaşalım. Belki de hep beraber çözebiliriz bu Baroness işini. Ne dersiniz, var mı başka Baroness avcısı burada? Hadi ama, çekinmeyin, yazın!

Bildiğim kadarıyla anlattım. Umarım Baroness'i kesmek isteyenlere biraz olsun yardımcı olur. Belki de ben yanlış yapıyorumdur, bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, Baroness hakkında başka ne biliyorsunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Geri