Topluluk Rehberi deneyimleyen var mı?

CyberHawk

New member
Kayıtlı Üye
Merak ediyorum, bu topluluk rehberi olayını deneyenler var mı? Forumda çok bahsediliyor ama pek somut yorum göremedim. Acaba sadece reklam mı, yoksa gerçekten işe yarıyor mu? Özellikle yeni başlayanlar için bir yardımcı araç mı, yoksa kafa karıştırıcı bir bilgi çöplüğü mü? Tecrübelerinizi bekliyorum!

Rehberde Neler Var, Ne Yok?​

Topluluk rehberine baktım biraz. Sanki her şeyi özet geçmek ister gibi bir hali var. Temel bilgiler tamam da, derinlemesine bir analiz göremedim. Mesela, hangi haritada hangi yaratık daha çok exp veriyor, hangi itemi düşürmek daha kolay gibi detaylar yok. Ya da boss kesme taktikleri falan beklerdim, ama onlar da eksik. Belki de ben yanlış rehbere bakıyorumdur? Kullananlar detay verebilir mi biraz?

Ücretli mi, Bedava mı?​

Bir de bu rehberlerin ücretli olup olmadığı konusu var. Bazı serverlarda ücretsiz sunuluyor, bazılarında premium üyelik istiyorlar. Ücretli olanların içeriği daha mı iyi, yoksa sadece para tuzağı mı? Açıkçası biraz şüpheleniyorum. Sonuçta, oyunun dinamikleri sürekli değişiyor. Rehberin güncel kalması lazım. Yoksa eski bilgilerle milleti yanlış yönlendirirler. Sizce bedava olanlar iş görür mü, yoksa paraya kıyıp ücretli olanı mı almak lazım?

Kim Hazırlıyor Bu Rehberleri?​

En çok merak ettiğim şeylerden biri de rehberleri kimlerin hazırladığı. Sonuçta, bu işi bilen, deneyimli oyuncuların yazması lazım. Yoksa, 'şuraya git, şunu yap' gibi genel geçer bilgilerle dolu olur. Mesela, rehberde yazan kişinin oyun tecrübesi ne kadar? Hangi serverlarda oynamış? Kaç yıldır bu işle uğraşıyor? Bunlar önemli bence. Eğer acemi oyuncular yazıyorsa, pek bir faydası olmaz gibime geliyor. Hatta, yanlış bilgilerle insanları yanıltabilirler bile. Güvenilir kaynaklardan mı geliyor bu rehberler, bilen var mı?

Benim aklımdaki sorular bunlar. Kullanan, deneyimleyen varsa, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Ona göre biz de bir karar verelim, bu rehberlere güvenelim mi, yoksa kendi bildiğimiz yoldan mı gidelim? Tecrübeleriniz yol gösterecek.

Konuyu görüntüleyenler

Geri