Sura Silah Build Rehberi

senkimsin

Kimkime
Moderatör
Kayıtlı Üye
Sura karakteriyle oynamaya yeni başladım ve silah seçiminde kafam çok karıştı. Hangi silahı seçsem daha iyi olur, hangi özelliklere dikkat etmeliyim? Bir ton farklı rehber okudum ama hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyor. PvP'de mi yoksa PvE'de mi daha etkili olmak istediğime karar vermekte zorlanıyorum. Tecrübeli Sura oyuncuları, silah build'leri konusunda bana akıl verebilir misiniz? Özellikle kılıç mı, yoksa çift el mi daha mantıklı, bu konuda çok kararsızım. Hadi, tecrübelerinizi konuşturun!

PvP İçin Kılıç mı, Çift El mi?​

PvP'de kılıç mı yoksa çift el mi kullanmak gerektiği, tamamen oyun tarzınıza ve rakibinize bağlı. Kılıç, daha hızlı saldırı hızı ve kritik vuruş şansı sunarken, çift el daha yüksek hasar potansiyeli taşır. Kılıcın avantajı, skillerinizi daha sık kullanabilmeniz ve rakibi sürekli baskı altında tutabilmenizdir. Ancak, çift el ile tek bir vuruşta rakibin canını ciddi oranda azaltabilirsiniz. Rakibin savunma ve büyü direnci yüksekse, çift el daha etkili olabilir. Unutmayın, silahınızın özelliklerini ve taşlarını da PvP odaklı seçmelisiniz.

PvE İçin İdeal Silah Seçimi​

PvE söz konusu olduğunda, genellikle çift el silahlar daha avantajlıdır. Çünkü PvE'de amaç, yaratıklara en kısa sürede en yüksek hasarı vermek. Çift el silahlar, bu konuda kılıçlara göre daha iyi performans gösterir. Özellikle level kasarken veya metin taşı keserken, çift el silahların yüksek hasarı işinizi kolaylaştıracaktır. Ancak, PvE'de hayatta kalmak da önemli. Bu nedenle, silahınızın yanı sıra zırhınızın ve takılarınızın da savunma özelliklerini artırmaya özen gösterin. Zehirleme ve kanama gibi özellikler de PvE'de işinize yarayabilir.

Silah Taşları ve Bonuslar: Nelere Dikkat Etmeli?​

Silahınıza ekleyeceğiniz taşlar ve bonuslar, karakterinizin gücünü önemli ölçüde etkiler. PvP için silahınıza savaşçı taşı, survivor taşı ve ölümcül darbe taşı ekleyebilirsiniz. PvE için ise canavar taşı ve kritik vuruş taşı daha uygun olacaktır. Bonuslar konusunda ise, yarı insanlara karşı güçlü, kritik vuruş şansı, delici vuruş şansı ve güç gibi özelliklere odaklanabilirsiniz. Bonusları elde etmek için, silahınızı düzenli olarak efsunlamayı unutmayın.

Umarım bu rehber, Sura silah build'i konusunda kafanızdaki soru işaretlerini gidermiştir. Unutmayın, en iyi build, sizin oyun tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanıdır. Farklı kombinasyonları deneyerek kendinize en uygun build'i bulabilirsiniz. Şimdi silahınızı alın ve arenaya atılın! Başarılar!

Konuyu görüntüleyenler

Geri