Razador var mı?

FatmaGuler908

New member
Kayıtlı Üye
Server piyasası derya deniz, hangi birine yetişeceksin şaşırıyorsun. Bir de event muhabbeti var. Millet sürekli bir şeyler soruyor, Razador event'i var mı, şu event var mı... Ben de merak ettim, biraz araştırdım, gördüklerimi yazayım dedim.

Razador Event'i Gerçekten Var mı?​

Şimdi olay şu, çoğu server direkt 'var' demiyor. Ama 'sandık event'i' falan diyorlar, oradan düşüyormuş. Yani direkt Razador kesip item almak gibi bir durum yok. Amaç, o sandıklardan bir şeyler düşürmek. Bu da biraz şans işi tabi. Bazen çok iyi şeyler düşüyor, bazen de bildiğin çöp. O yüzden çok da umut bağlamamak lazım bence. Hangi server'da oynuyorsunuz bu arada? Belki onda daha farklıdır.

Nelere Dikkat Etmek Gerek?​

Birincisi, event tarihlerini iyi takip edin. Adamlar bir duyuruyor, bir daha haberin olmuyor. İkincisi, sandıkların içeriğini kontrol edin. Bazı sandıklardan sadece gereksiz şeyler çıkıyor, boşa para harcamayın. Üçüncüsü, çok fazla item almayın. Sonra elinizde patlar, satamazsınız. En önemlisi de dolandırıcıların tuzağına düşmeyin. Herkes bir şey satmaya çalışıyor, ucuza item veriyor falan filan... Kanmayın bunlara. Pazar fiyatlarını kontrol edin, öyle alışveriş yapın. Bir de şu var, event zamanlarında fiyatlar uçuyor. Beklemek mi, almak mı, ona da karar vermek lazım.

Alternatif Eventler de Var​

Sadece Razador'a takılmayın. Bir sürü başka etkinlik oluyor serverlarda. Kiminde balık tutma event'i var, kiminde OX event'i... Onlara da bakın. Hem kafa dağıtırsınız, hem de belki güzel bir şeyler kazanırsınız. Özellikle OX event'i çok iyi oluyor. Hem bilgi yarışması, hem de sonunda ödül veriyorlar. Ama soruları da biraz zor oluyor. Efsane sorular falan soruyorlar, bilmek de lazım. Bir de bazen hile yapıyorlar, soruları önceden veriyorlar. O zaman da işin tadı kaçıyor tabi. Sizin favori event'iniz hangisi?

Benim bildiklerim bu kadar. Belki bazı serverlarda Razador event'i daha farklıdır. Ama genel olarak durum böyle. Sizde durumlar nasıl? Yorumlarda yazın, hep beraber öğrenelim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri