Ninja Build nasıl yapılır?

HakanAydin886

New member
Kayıtlı Üye
Ninja oynamaya yeni başladım ve build konusunda kafam çok karıştı. Herkes farklı bir şey söylüyor. Kimisi okçu diyor, kimisi bıçakçı. PVE'de mi iyi olmalıyım, yoksa PVP'de mi? Yoksa ikisi de mi? Tecrübeli arkadaşlar bir el atsa süper olur. Kendi kullandığınız, memnun kaldığınız buildleri paylaşır mısınız?

Bıçakçı mı, Okçu mu? Karar Anı!​

Ninja'da bıçakçı mı yoksa okçu mu olacağına karar vermek, oyun stilini direkt etkiliyor. Bıçakçı daha çok yakın dövüşe yönelik, seri ataklarla düşmanı alt etmeyi hedefliyor. Okçu ise menzilli saldırılarla uzaktan hasar vermeyi tercih ediyor. Ben ilk başta bıçakçı açtım ama PVP'de çok dayak yedim. Sonra okçuya geçtim, biraz daha iyi oldu gibi. Sizce hangisi daha avantajlı? Bıçakçı olup itemleri mi fullemeliyim yoksa okçuya devam mı etmeliyim? Karar vermek zor...

Statü Dağılımı Nasıl Olmalı?​

Statü puanlarını nasıl dağıtmalıyız? Herkes farklı bir şey söylüyor. Kimisi STR bas diyor, kimisi DEX fulle diyor. Bir de VIT olayı var. PVP'de ayakta kalmak için VIT şart gibi duruyor ama hasar da lazım sonuçta. DEX arttırınca kaçınma şansı da artıyormuş, doğru mu? Kafam çok karıştı. Bir denge mi kurmalıyım, yoksa tek bir statüye mi abanmalıyım? Mesela STR'ye abansam damage tavan yapar mı? Bilenler aydınlatsın lütfen. Bir de INT ne işe yarıyor? Büyü falan kullanmıyoruz ki...

Ekipman Seçimi: Zehir mi, Kritik mi?​

Ekipmanlarda hangi özelliklere dikkat etmeliyim? Zehirleme mi önemli, yoksa kritik vuruş mu? Bir de delici vuruş diyorlar, o ne işe yarıyor? Silah, zırh ve takılarda nelere dikkat etmeliyim? Mesela kaskta büyü savunması mı olmalı, yoksa HP mi? Ayakkabıda saldırı hızı mı, yoksa hareket hızı mı? Bir de şu efsun olayları var. Onları nasıl ayarlamalıyım? Efsun botu kullanmak mantıklı mı? Yoksa kendim mi uğraşayım? Tecrübeli ninjalar bir el atarsa çok sevinirim.

Umarım bir şeyler anlatabilmişimdir. Hala kafamda soru işaretleri var ama en azından bir başlangıç yapmış oldum. Sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak isterim. Yorumlarda buildlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri