Nemere Hakkında

yusufispir

New member
Kayıtlı Üye
Nemere, Metin2 private serverların vazgeçilmezlerinden. Ama hala bilmeyenler var. Ben de başta çok zorlanmıştım. Nereye gideceğim, nasıl gideceğim derken bayağı bir zaman kaybettim. Şimdi size en basit yoldan anlatacağım. Gereksiz detaylara girmeyeceğim, direkt konuya odaklanacağım.

Nemere'ye Giriş İçin Ne Lazım?​

Öncelikle şunu söyleyeyim, Nemere'ye tek başınıza girmeniz çok zor. Mutlaka bir ekip kurmanız gerekiyor. İyi bir ekip olmadan Nemere'yi kesmek hayal. Giriş için de belli bir seviyede olmanız gerekiyor. Genelde 90 level ve üzeri karakterler tercih ediliyor. Daha düşük seviyelerde de girenler var ama çok zorlanıyorlar. Bir de buz tılsımı lazım. Bunu unutmayın, yoksa içeri adım atamazsınız.

En Kolay Nemere Taktiği​

Benim size önereceğim taktik, klasikleşmiş bir yöntem. Tank karakter önde olacak, diğerleri arkadan destek verecek. Ama tankın gerçekten iyi olması lazım. Yoksa erir gider. Şunu da unutmayın, Nemere'nin vurduğu hasar çok yüksek. Bu yüzden savunma efsunlarınızın iyi olması gerekiyor. Ayrıca, şamanınızın da sürekli destek vermesi şart. Yoksa işiniz çok zor. Bir de şunu ekleyeyim, bazı serverlarda Nemere'nin damage oranları farklı olabiliyor. O yüzden kendi serverınızdaki durumu göz önünde bulundurun.

Düşen İtemler Neler?​

Nemere'den düşen itemler serverdan servera değişiyor. Ama genel olarak ep eşyaları, silahlar ve zırhlar düşüyor. Bazı serverlarda daha değerli itemler de düşebiliyor. Örneğin, efsun kağıtları veya taşlar gibi. O yüzden gitmeden önce serverınızdaki drop oranlarını kontrol etmenizde fayda var. Sonra boşa gitmeyin. Bir de şunu unutmayın, Nemere'den düşen itemlerin kalitesi tamamen şans işi. Bazen çok iyi itemler düşerken, bazen de hiçbir şey düşmeyebiliyor. Şansınıza güvenin yani. Bazen de etkinliklerden ödül olarak veriliyor.

Benim bildiklerim bu kadar. Umarım işinize yarar. Aklınıza takılan başka bir şey varsa, sorun çekinmeyin. Belki birileri daha farklı taktikler biliyordur. Onlar da yazarsa sevinirim. Herkes faydalansın.

Konuyu görüntüleyenler

Geri