Hydra yapan var mı?

AtlasWarrior

New member
Kayıtlı Üye
Yeni serverda hydra karakteri gördüm, bayağı da iyiydi. Merak ettim, bu hydra işini yapan var mı aranızda? Nasıl bir olay, çok mu zor? Yoksa efsunlar falan denk gelince mi yapılıyor? Benim bildiğim kadarıyla bayağı uğraştırıyor. Özellikle dönüşüm küreleri falan sıkıntı diye duydum.

Hangi Aşamalar Zorluyor?​

Hydra yapmak isteyenler için hangi aşamalar daha zorlayıcı oluyor? Mesela item toplamak mı, yoksa dönüşüm için gerekli malzemeleri bulmak mı? Bir de bu hydra karakterlerin skilleri nasıl oluyor? Diğer karakterlere göre daha mı avantajlı? Yoksa sadece görüntü olarak mı farklı? Bazı arkadaşlar damage oranlarının farklı olduğunu söylüyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Tecrübesi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Maliyet ve Gerekli Ekipmanlar​

Hydra dönüşümü için ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor? Hangi ekipmanlar olmazsa olmaz? Mesela özel bir zırh veya silah gerekiyor mu? Yoksa normal itemlerle de yapılabiliyor mu? Bir de bu dönüşüm için harcanan yang miktarı ne kadar? Piyasada çok farklı fiyatlar gördüm, hangisi doğru bilmiyorum. Dönüşüm için gerekli malzemeleri kendimiz mi toplamalıyız yoksa direkt pazardan mı almalıyız? Pazardaki fiyatlar çok uçuk, toplamak daha mı mantıklı olur?

Hydra Olmanın Avantajları ve Dezavantajları​

Hydra karakter olmanın ne gibi avantajları var? PvP'de diğer karakterlere karşı daha mı üstün? Yoksa sadece PvM'de mi işe yarıyor? Bir de dezavantajları neler? Mesela savunma veya atak gücü diğer karakterlere göre daha mı düşük? Bazı arkadaşlar hydra karakterlerin mana tüketiminin daha fazla olduğunu söylüyor. Bu doğru mu? Yoksa sadece bir söylenti mi? Bir de hydra karakterlerin exp kasma hızı nasıl? Diğer karakterlere göre daha mı hızlı seviye atlıyorlar?

Merak ettiğim şeyler bunlar. Belki bilen vardır diye sormak istedim. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler. Sizce hydra karakter yapmaya değer mi? Yoksa başka karakterlere mi yönelmek daha mantıklı?

Konuyu görüntüleyenler

Geri