Hangi Hardcore Server önerirsiniz?

HakanAydin886

New member
Kayıtlı Üye
Hardcore server arayışındaysan, yalnız değilsin. Ben de bir zamanlar çok aramıştım, hatta yanlış seçimler yüzünden bayağı zaman kaybettim. Ama artık tecrübeliyim diyebilirim. Bu yüzden bildiklerimi aktarayım, belki işine yarar. Ama şunu baştan söyleyeyim, her server herkesin zevkine hitap etmeyebilir, ona göre değerlendir.

Server Seçiminde Nelere Bakarım?​

Benim için bir serverın hardcore olması demek, sadece zor olması değil, aynı zamanda adil bir oyun ekonomisi olması demek. Yani itemlerin değerinin korunması, herkesin aynı şartlarda başlayabilmesi falan. Bir de tabii ki, lag sorunu olmaması lazım. Yoksa sinir krizi geçirmek işten bile değil. Peki sen neler arıyorsun? Hızlı mı gelişmek istiyorsun, yoksa uzun soluklu bir maceramı?

Önerdiğim Serverlar ve Nedenleri​

Şimdi isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama tecrübe ettiğim ve genel olarak oyuncuların memnun olduğu birkaç server var. Birincisi, 'KaranlıkYol'. Burası gerçekten hardcore, kasılmak ciddi sabır istiyor. Ama item düşürme oranları da ona göre ayarlanmış. İkincisi, 'DemirÖrs'. Burada da zorluk seviyesi yüksek ama daha çok PvP'ye yönelik bir server. Yani sürekli aksiyon istiyorsan, burası tam sana göre. Üçüncüsü de 'KanlıAy'. Burası biraz daha yeni bir server ama şimdiden sağlam bir oyuncu kitlesi oluşturmuş durumda. Burada hem kasılma zor, hem de bosslar çok güçlü. Hangisi sana daha cazip geldi?

Hardcore'da Başarılı Olmanın Sırrı​

Hardcore serverlarda başarılı olmanın sırrı, sabırlı olmak ve ekip çalışması. Tek başına bir yere kadar gelebilirsin, ama bir ekibin varsa her zaman daha avantajlısın. Bir de piyasayı iyi takip etmek lazım. Hangi item değerli, hangisi değil, bilmen gerekiyor. Yoksa boşu boşuna zaman kaybedersin. Bir de şunu unutma, hardcore serverlarda her hata pahalıya patlar. O yüzden dikkatli ol, acele etme. Sence en önemli şey ne? Strateji mi, yoksa şans mı?

Umarım bu öneriler işine yarar. Unutma, en iyi server senin zevkine en uygun olanıdır. Denemekten çekinme, farklı serverları keşfet. Belki de aradığın o efsanevi serverı bulursun. Bol şans!

Konuyu görüntüleyenler

Geri