Hangi Flame Dungeon önerirsiniz?

MuratKilic

New member
Kayıtlı Üye
Flame Dungeon'lar konusunda kafam çok karıştı. Herkes farklı bir şey söylüyor. Hangisi daha iyi, hangisi daha çok item düşürüyor? Yoksa tamamen şans işi mi? Ben kendi tecrübelerime göre bildiklerimi aktarayım, siz de yorumlarda fikirlerinizi belirtin. Belki de ben yanlış biliyorumdur, düzeltirsiniz.

Benim Yöntemim​

Ben genellikle Ejderha Odası'nı tercih ediyorum. Sebebi de şu: Boss'u kesmek diğerlerine göre daha kolay geliyor. Tabii ki her seferinde aynı itemleri düşürmüyor ama genel olarak daha karlı olduğunu düşünüyorum. Belki de şansıma öyle denk geliyor. Bazen de sırf değişiklik olsun diye Cehennem Katı'na giriyorum ama oradan genelde eli boş dönüyorum. Belki de sabırsız davrandığım içindir, bilemiyorum. Siz hangi zindanı tercih ediyorsunuz?

Gözden Kaçan Detay​

Bence Flame Dungeon'larda dikkat edilmesi gereken en önemli şey, parti kurmak. Tek başına girmek hem daha zor oluyor, hem de item düşürme şansı azalıyor gibi geliyor bana. Bir de buff çok önemli. Şamanınız yoksa bile birinden rica edin, size biraz buff versin. İnanın, çok fark ediyor. Ayrıca, dungeon'a girmeden önce mutlaka potlarınızı kontrol edin. HP ve SP potlarınız dolu olsun. Sonra boss'un önünde potunuz biterse rezil olursunuz.

Alternatif Yol​

Bir de şöyle bir şey duydum: Bazı oyuncular, Flame Dungeon'lara düşük seviyeli karakterlerle girip, itemleri yüksek seviyeli karakterlerine aktarıyorlarmış. Ben bunu hiç denemedim ama mantıklı geliyor. Sonuçta, düşük seviyeli karakterlerle daha kolay kasılırsınız ve daha hızlı item düşürebilirsiniz. Ama bunun için iki hesabınızın olması gerekiyor, tabii ki. Bir de bu yöntemin yasal olup olmadığını bilmiyorum, o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Belki de tamamen şehir efsanesidir, kim bilir?

Şimdilik benim bildiklerim bu kadar. Flame Dungeon'lar hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum. Siz de kendi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Belki de hepimiz yeni taktikler öğreniriz. Takıldığınız bir yer olursa sorun, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Konuyu görüntüleyenler

Geri