Guild Savaşları yapan var mı?

IbrahimPolat

New member
Kayıtlı Üye
Eski günlerdeki gibi guild savaşlarına denk gelmiyorum artık. Acaba serverlarda oyuncu sayısı mı azaldı, yoksa millet artık bireysel takılmayı mı tercih ediyor? Eskiden her köşe başında bir savaş dönerdi, şimdi kimse yok. Yaşlandık mı ne?

Aktif Guild Bulmak Zorlaştı mı?​

Benim oynadığım serverda eskiden sürekli event olurdu, guild savaşları düzenlenirdi. Şimdi baktığımda kimse etkinliklere katılmıyor. Herkes kendi halinde farm yapıyor, kasılıyor. Acaba diyorum, server mı değiştirmek lazım? Ya da belki de aktif guildler kendi aralarında kapalı devre takılıyorlar, biz göremiyoruz. Sizde durumlar nasıl? Sizin serverlarda guild savaşları devam ediyor mu? Yoksa benim gibi nostalji mi yapıyorsunuz?

Guild Savaşları Neden Azaldı?​

Bence guild savaşlarının azalmasının birkaç nedeni var. Birincisi, artık herkes daha çok item kasmaya odaklı. Eskiden rekabet daha çok yetenek üzerineydi, şimdi kimin itemi daha iyiyse o kazanıyor. İkincisi, savaşmak için ekip lazım. Herkesin aynı anda online olması gerekiyor, bu da zor bir durum. Üçüncüsü, belki de yeni nesil oyuncular guild savaşlarından pek hoşlanmıyorlar. Daha çok bireysel görevleri, boss kesmeyi tercih ediyorlar. Ne dersiniz, ben mi yanlış düşünüyorum?

Eski Tadı Veren Server Var mı?​

Asıl soru şu: Hala o eski tadı veren, guild savaşlarının kıran kırana geçtiği bir server var mı? Varsa nerede? Hangi serverda oynuyorsunuz ve guild savaşları ne durumda? Belki de hepimiz aynı durumdayızdır, nostalji yapıp duruyoruzdur. Ama bir umut, belki bir serverda hala o rekabet ortamı vardır. Olan varsa yeşillendirsin. Önerilere açığım. Lonca savaşlarının döndüğü bir yer varsa, hemen geçebilirim.

Durum böyle. Eğer aktif guild savaşlarının döndüğü bir server biliyorsanız, yorumlarda belirtin. Belki hep beraber o servera geçer, eski günlerdeki gibi savaşırız. Ne dersiniz, var mısınız?

Konuyu görüntüleyenler

Geri