Flame Dungeon var mı?

avenajans

New member
Kayıtlı Üye
Flame Dungeon... Adını çok duyuyorum ama denk gelmedim hiç. Bazı serverlarda olduğunu duydum, hatta videolarını gördüm. Ama bizim oynadığımız serverda var mı yok mu, tam çözemedim. Forumda bir sorayım dedim. Bilen varsa aydınlatsın, yoksa boşa aramaktan yoruldum açıkçası.

Hangi Serverlarda Var?​

Şimdiye kadar oynadığım serverlarda denk gelmedim Flame Dungeon'a. Ama YouTube'da bir sürü video var. Demek ki bazı serverlar eklemiş bu dungeon'ı. Acaba hangi serverlar diye merak ediyorum. Bilen varsa isimlerini yazabilir mi? Belki sırf bu dungeon için server değiştirebilirim. Özellikle zorlu ve ödülleri iyiyse kesin değer. Bir de şunu merak ediyorum; bu dungeon'ı ekleyen serverların çoğu yabancı mı? Yoksa Türkiye'de de kullanan var mı? Çünkü videoların çoğu yabancı kanallardan geliyor genelde.

Giriş Şartları Neler?​

Diyelim ki Flame Dungeon olan bir server buldum. Peki, bu dungeon'a girmek için ne gerekiyor? Level sınırı var mı? Özel bir item mi lazım? Yoksa her isteyen girebiliyor mu? Bazı dungeon'lar çok zor oluyor, belirli bir ekiple girmek gerekiyor. Flame Dungeon da öyle mi? Tek başıma girip kesebilir miyim? Yoksa mutlaka bir party mi kurmak lazım? Bir de şunu merak ediyorum; bu dungeon'ın zorluğu serverdan servera değişiyor mu? Yoksa her yerde aynı mı? Çünkü bazı serverlar çok kolay oluyor, bazıları ise aşırı zor. Umarım bizim denk geldiğimiz server kolaydır.

Ödüller Nasıl?​

Bir dungeon'a giriyorsak, ödüllerinin de iyi olması lazım değil mi? Flame Dungeon'dan ne düşüyor? Exp kasılıyor mu? Yoksa sadece item mi veriyor? Özellikle bosslardan düşen itemler önemli. İyi itemler veriyorsa, kesinlikle girmeye değer. Bir de şunu merak ediyorum; bu dungeon'ın ödülleri server sahipleri tarafından ayarlanabiliyor mu? Yani bir serverda çok iyi ödüller verirken, başka bir serverda daha kötü ödüller verebilir mi? Yoksa sabit mi? Eğer ayarlanabiliyorsa, ödüllerine bakarak server seçmek mantıklı olur.

Flame Dungeon olayı biraz karışık gibi. Bilenler varsa, lütfen yukarıdaki sorularıma cevap versin. Aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Konuyu görüntüleyenler

Geri