Flame Dungeon Önerileri

AtlasWarrior

New member
Kayıtlı Üye
Flame Dungeon'da çok kerizlenmişliğim var. İlk girdiğimde ne yapacağımı şaşırmıştım. Herkes bir şeyler söylüyordu ama kimse net bir şey anlatmıyordu. Ben de biraz araştırdım, biraz denedim yanıldım derken çözdüm olayı. Şimdi size de Flame Dungeon'da işe yarayan birkaç taktik vereceğim.

Doğru Ekipman Seçimi​

Flame Dungeon'a girerken en önemli şeylerden biri doğru ekipmana sahip olmak. Yoksa daha ilk yaratıktan yatarsınız, demedi demeyin. Öncelikle ateş direnci yüksek bir zırhınızın olması şart. Bunun yanında silahınızın da iyi olması gerekiyor. Ben genelde çift el kullanıyorum çünkü hasarı yüksek oluyor. Ama tek el kullananlar da var, orası size kalmış. Bir de mutlaka yanınızda bol bol iksir bulundurun, özellikle HP ve SP iksirleri hayat kurtarıyor. Acaba hangi iksirleri alsam diye düşünmeyin, ne kadar çok o kadar iyi!

Boss'lara Karşı Taktikler​

Flame Dungeon'daki boss'lar gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Özellikle ilk boss olan General kolay gibi görünse de aslında dikkatli olmak gerekiyor. Sürekli yere vuruyor ve etrafa ateş dalgaları yayıyor. Bu yüzden sürekli hareket halinde olmanız lazım. İkinci boss olan Kraliçe ise zehirli saldırılar yapıyor. Zehire karşı dayanıklı olmanız veya sürekli panzehir kullanmanız gerekiyor. Son boss olan Ejderha ise tam bir baş belası. Hem çok güçlü saldırıları var hem de sürekli uçuyor. Bu yüzden yanınızda mutlaka okçu bulundurun ve onu yere indirmeye çalışın. Yoksa işiniz çok zor. Siz bu bosslara karşı hangi taktikleri kullanıyorsunuz?

Hangi Level'da Girmeli?​

Bu konu biraz tartışmalı. Bazıları 75 level'da girilebileceğini söylüyor, bazıları ise 90 level'ı beklemek gerektiğini. Bence en ideali 80-85 level civarı. Çünkü hem ekipmanınız daha iyi oluyor hem de skill'leriniz daha gelişmiş oluyor. Ama tabii ki bu sizin ekipmanınıza ve oyun stilinize de bağlı. Eğer çok iyi bir ekipmanınız varsa ve oyunu iyi biliyorsanız daha erken de girebilirsiniz. Ama ben garanti olsun diye biraz daha beklemeyi tercih ediyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hangi level'da girilmeli sizce?

Flame Dungeon biraz zorlayıcı olsa da doğru taktiklerle ve iyi bir ekiple üstesinden gelinebilir. Umarım bu öneriler işinize yarar. Takıldığınız bir yer olursa sorun, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bol şans!

Konuyu görüntüleyenler

Geri