En İyi Silah Yükseltme

HakanArslan

New member
Kayıtlı Üye
Silah yükseltmek, Metin2'de bayağı kritik bir olay. Yanlış item basarsan, paran çöpe gider. Ben de zamanında çok acemice davrandım. Şimdi biraz daha tecrübelendim, bildiklerimi aktarayım.

Hangi İtemlerle Yükseltme Yapılır?​

Silah yükseltirken hangi itemleri kullanacağın çok önemli. Her silahın istediği item farklı. Mesela, bazıları istiridye isterken bazıları kan taşı falan istiyor. Bunları önceden bilmek lazım, yoksa boşa uğraşırsın. Bir de seviyeye göre değişiyor bu durum. İlk başlarda basit itemler yeterli oluyor ama sonradan ruh taşı gibi daha nadir şeyler gerekiyor. Forumda item listelerine bakmakta fayda var, ben de oradan kontrol ediyorum genelde.

Başarı Oranını Artırma Yolları​

Yükseltme yaparken başarı oranını artırmak için birkaç numara var. Birincisi, şans tılsımı kullanmak. Bu tılsımlar, başarı oranını biraz yükseltiyor. Ama çok da abartmamak lazım, yine de şansına kalmış biraz. Bir de bazı serverlarda eventler oluyor, bu eventlerde yükseltme oranları artıyor. Bunları takip etmek lazım. Son olarak, bazı oyuncular belli haritalarda yükseltme yapmanın daha iyi olduğunu söylüyor. Tamamen şehir efsanesi mi bilmiyorum ama ben de denedim birkaç kez, sanki işe yarıyor gibi geldi. Ama kesin bir şey diyemem.

Yanlış Yükseltmelerden Dersler​

Ben çok yanlış yükseltme yaptım. En büyük hatam, acele etmekti. Bir an önce silahı +9 yapmak istiyordum ama sabırlı olmak gerekiyor. Bir de yan karakterler kullanmak mantıklı. Onlarda düşük seviyeli silahları yükseltmeyi denemek daha az zarar veriyor. Bir de itemleri toplarken pazar fiyatlarını iyi takip etmek lazım. Bazı itemler çok pahalı olabiliyor. Enayi yerine konmamak için dikkatli olmak gerekiyor. En önemlisi de paniklememek, her yükseltme tutacak diye bir şey yok. Sakin sakin denemeye devam.

Umarım bir şeyler anlatabilmişimdir. Silah yükseltme işi biraz şans, biraz da taktik işi. Bol şans hepinize.

Konuyu görüntüleyenler

Geri