Ekipman Yükseltme Açıklaması

ElifPolat

New member
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, ekipman yükseltme konusu dertli. Özellikle de o son basamaklar yok mu? İnsanı deli ediyor. Kaç kere item yaktım sayısını unuttum. Ama artık biraz daha akıllandım diyebilirim. Taktiklerimi paylaşayım da bari siz de benim kadar üzülmeyin.

Hangi İtemlere Yatırım Yapmalı?​

Öncelikle hangi itemlere yatırım yapacağın çok önemli. Her iteme abanmak mantıklı değil. Benim tecrübem, ilk başta silah ve zırha odaklanmak. Çünkü bunlar karakterin hasarını ve dayanıklılığını direkt etkiliyor. Diğer itemler zamanla hallolur. Mesela, +9 bir silahla çok daha rahat kasabilirsin. Tabii, server'da item fiyatları da önemli. Bazı itemler çok pahalı olabilir, onlara bulaşmamak lazım. Ya da alternatif, daha uygun fiyatlı itemlere yönelebilirsin. Her serverın ekonomi dinamikleri farklı unutmayın.

Efsunlar mı, Taşlar mı? Öncelik Ne?​

İteme efsun mu atmalı, yoksa taş mı basmalı? Bence bu tamamen itemin seviyesine bağlı. Düşük seviyeli bir iteme çok fazla yatırım yapmanın anlamı yok. Onlara sadece temel efsunları atıp geçebilirsin. Ama yüksek seviyeli bir item söz konusuysa, o zaman efsunlara ve taşlara abanmak gerekiyor. İyi efsunlar ve taşlar, itemin gücünü katlayabilir. Özellikle de kritik vuruş, delici vuruş gibi efsunlar çok işe yarıyor. Taş olarak da savunma ve saldırı taşlarını kombine kullanmak iyi olabilir. Tabii ki karakterinin ihtiyacına göre değişir bu durum. Mesela bir savaşçı karakter oynuyorsan daha çok fiziksel savunmaya ihtiyacın olabilir. Bir de şu var; efsun nesnesi ve taş fiyatlarını da takip etmek lazım. Bazen fiyatlar çok uçuk olabiliyor, o zaman biraz beklemek veya alternatif yöntemler denemek gerekiyor.

Tecrübelerimle Sabit: Kaçınmanız Gerekenler​

Sakın ama sakın aceleci davranmayın. İtem yükseltirken sabırlı olmak çok önemli. Bir itemi basmak için acele ederseniz, çok daha fazla materyal harcarsınız. Bir de şu var, itemi basarken şansınıza güvenmeyin. Her zaman yanınızda yeterli miktarda malzeme bulundurun. Yoksa son anda item yanınca çok pişman olursunuz. Bir de şunu öğrendim; itemi basarken kalabalık ortamlardan uzak durmak gerekiyor. Ne kadar batıl inanç varsa hepsini denedim diyebilirim. Bir de bazı arkadaşlar item basarken oyun ayarlarını değiştirdiğini söylüyor. Tamamen hurafa bence. En önemlisi, yeterli miktarda yang bulundurmak ve sabırlı olmak. Başka da bir numarası yok bence. Bir de item basarken sinirlenmeyin. Ne kadar sakin olursanız, o kadar iyi karar verirsiniz.

Umarım bu taktikler işinize yarar. Benim gibi item yakmak istemiyorsanız, sabırlı olun ve dikkatli harcama yapın. Bol şans!

Konuyu görüntüleyenler

Geri