Body Savaşçı Açıklaması

VeliArslan898

New member
Kayıtlı Üye
Eskiden kalma bir karakterim var, body savaşçı. Unuttuğumu fark ettim, tekrar el atayım dedim. Ama piyasa değişmiş! Herkes farklı bir şey söylüyor. Acaba nerelere dikkat etmek lazım, hangi itemler iş yapar? Biraz araştırdım, kafam karıştı açıkçası.

Statü Dağılımı Nasıl Olmalı?​

En önemli soru bu sanırım. Şimdi eskiden full STR bas geç diyorlardı. Hala geçerli mi bilmiyorum. Bir de HP olayı var. Canın az olursa yatarsın hemen. Ama STR de lazım, vurmayınca da olmuyor. Acaba diyorum, biraz HP'ye mi abanmak lazım? Yoksa STR'den şaşmamak mı gerekiyor? Tecrübeli body'ciler bir el atsa süper olur. Forumda da baktım, herkes farklı bir şey yazmış. Kimisi 'HP'ye gömün' diyor, diğeri 'STR kraldır' diyor. Ortası yok mu ya? Bir de çeviklik mi ne diyorlar, ona gerek var mı? Kafam allak bullak oldu. Bilen biri net bir şey söylese keşke.

Skill Seçimi: Hangisi Daha Önemli?​

Skiller de dert. Şimdi Öfke mi kasayım ilk, Hamle mi? Eskiden Hamle falan kimse takmazdı, direkt Öfke'ye abanırlardı. Şimdi Hamle de mi önemli oldu? Yoksa millet troll mü yapıyor anlamadım. Bir de şu üçlü vuruş muydu neydi, ona puan veriyorlar mı? Ya da direkt geç mi diyorlar? Bilen biri anlatsın ya. Skilleri yanlış basınca karakter çöp oluyor diyorlar. O kadar para veriyoruz, emek veriyoruz, çöp olmasın sonra. Private server'larda skill sıfırlama itemi oluyor mu? Onu da bilmiyorum ki. Olsa bile uğraşmak istemiyorum. Direkt doğru basayım, kurtulayım.

İtem Seçimi: Ne Takmalı Ne Çıkarmalı?​

Silah olarak ne önerirsiniz? Kutsal Kılıç mı, Ejderha Pala mı? Yoksa başka bir şey mi? Zırh olarak da aynı dert. Siyah Çelik Zırh desen klasik ama iş yapar mı? Bir de takılar var. Cennetin Gözü Kolye falan diyorlar, doğru mu? Bilezik olarak ne takacağız? Küpe ne olacak? Kalkan desen ayrı bir dert. Bütün itemler birbirini etkiliyor. Birini yanlış seçince karakter komple çöp oluyor. Ben de itemci değilim ki nereden bileyim. Millet itemlere para basıyor, sonra karakter yatarak geziyor ortalıkta. Parayı çöpe atmamak lazım. İyi item dizmek lazım.

Valla ben de bu kadar biliyorum. Daha tecrübeli olan varsa, eklesin bir şeyler. Belki ben de öğrenirim. Şimdilik bu kadar, görüşürüz!

Konuyu görüntüleyenler

Geri