Beran-Setaou nasıl yapılır?

emreguven

New member
Kayıtlı Üye
Beran-Setaou'yu kesmek biraz uğraştırıyor, kabul ediyorum. İlk başlarda ben de çok zorlandım. Ama doğru taktikleri bulunca işler değişti. Şimdi size kendi kullandığım ve işe yarayan yöntemleri anlatacağım.

Ekip ve [BOLD]Ekipman[/BOLD] Seçimi​

Beran Setaou'ya tek başına dalmak biraz riskli. Sağlam bir ekiple gitmek çok daha mantıklı. Ekipte mutlaka bir şaman (tercihen ejderha) ve iyi hasar veren karakterler olmalı. Savaşçı, sura falan ideal. Ekipmanlar da önemli tabii. Zehre karşı dayanıklılık şart! Zırhınızın ve silahınızın +9 olması, taşlarının da sağlam olması gerekiyor. Yoksa hasarınız yetersiz kalır, iş uzar. Bir de şunu sorayım, ekipteki herkes pot kullanmayı biliyor değil mi? Bazen görüyorum, pot basmayı unutanlar oluyor. Aman diyeyim, dikkat!

[BOLD]İksirler[/BOLD] ve Diğer Destekler​

Sadece ekipmanla iş bitmiyor maalesef. Beran Setaou kolay lokma değil. Bir sürü destek itemi kullanmak gerekiyor. Kritik vuruş, delici vuruş, saldırı hızı gibi özellikler veren iksirler kesinlikle yanınızda olsun. Ayrıca kutsama kağıdı da önemli. Şamanın kutsaması yetmeyebilir. Bir de ejderha tanrısı yaşamı falan kullanırsanız, işiniz çok daha kolaylaşır. Petiniz varsa petinizin skillerini de unutmayın. Onlar da önemli destek sağlıyor. Siz neler kullanıyorsunuz bu arada? Belki benim unuttuğum bir şey vardır.

Taktik: [BOLD]Konumlandırma[/BOLD] ve Saldırı​

Geldik en önemli kısma. Beran Setaou'nun etrafında doğru konumlanmak ve doğru zamanda saldırmak çok önemli. Herkes aynı anda saldırmamalı. Tank görevi gören karakter önden gidip yaratığı kendine çekmeli. Diğerleri arkadan destek vermeli. Şaman da sürekli kutsama basmalı. Beran Setaou'nun belirli saldırı kalıpları var. Bunları ezberlerseniz işiniz kolaylaşır. Hangi saldırılardan kaçmanız gerektiğini, hangi saldırılarda direkt dalmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Yoksa ölmekten kurtulamazsınız. Bir de şunu unutmayın, Beran Setaou'nun canı azaldıkça saldırıları da hızlanır. O yüzden sonlara doğru daha dikkatli olmak gerekiyor. Beceri dağılımınız doğru mu peki? Ona da dikkat edin.

Benim bildiğim ve kullandığım taktikler bunlar. Umarım işinize yarar. Başka taktiği olan varsa paylaşsın, hep beraber öğrenelim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri