Baroness Önerileri

ZeynepCelik

New member
Kayıtlı Üye
Baroness haritasında çok dayak yedim. İlk girdiğimde ne yapacağımı şaşırmıştım. Herkes farklı bir şey söylüyordu. Sonunda çözdüm gibi. İşte benim taktiklerim ve dikkat etmeniz gerekenler. Umarım işinize yarar.

Doğru Ekipman Seçimi​

Baroness'te başarılı olmak için ekipman çok önemli. Öncelikle silahınızın ve zırhınızın seviyenize uygun olduğundan emin olun. Taşlarınızı da kontrol edin. +4 taşlar şart neredeyse. Yoksa kesemezsiniz. Bir de efsunlar çok önemli. Özellikle şeytanlara karşı güç efsunu varsa çok işinize yarar. Hatta kritik vuruş şansı da oldukça yardımcı oluyor. Ben denedim, faydasını gördüm.

Harita Bilgisi ve Konumlanma​

Haritayı iyi bilmek gerekiyor. Baroness'in nerede çıktığını, hangi yaratıkların nerede olduğunu öğrenin. Boşu boşuna moblar ile uğraşmayın. Direkt Baroness'e odaklanın. Bir de konumlanma çok önemli. Kenarda köşede durmayın. Ortada durun ki herkes size vursun. Şaka şaka, tabii ki kenarda köşede duracaksınız. Tank karakterler önde dursun, diğerleri arkadan destek versin. Party kurmak da çok önemli. Tek başınıza kesemezsiniz zaten.

Pot Kullanımı ve Hayatta Kalma​

Pot kullanmayı unutmayın. Canınız azaldığında hemen pot basın. Yoksa tek yersiniz. Bir de şebnem kullanmak da faydalı. Zehirlenmeyi falan engelliyor diye biliyorum. Emin değilim ama denemekte fayda var. Bir de skilllerinizi doğru kullanın. Gereksiz yere skill atmayın. Mana'nız biter sonra. Özellikle şamanlar mana'larına dikkat etsin. Biliyorsunuz onların manası çok hızlı bitiyor. Ya da benim bitiyor bilmiyorum. Sizde de oluyor mu?

Benim bildiklerim bu kadar. Umarım işinize yarar. Siz de bildiklerinizi yazın. Belki hep beraber daha iyi taktikler buluruz. Takıldığınız bir yer olursa sorun, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri