At Seçimi konusunda yardım lazım?

EmreKurt564

New member
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam, at alacağım da kararsız kaldım. Hangi atı alsam daha iyi olur? Asker atı mı, normal at mı? Bir de at alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Hangi At Daha Mantıklı?​

Oyunda at almak gerçekten önemli. Özellikle erken seviyelerde işinizi çok kolaylaştırıyor. Peki, hangi atı almalısınız? Asker atı mı, yoksa normal at mı? Benim tecrübem, eğer hızlıca level atlamak istiyorsanız, normal atla başlamak daha mantıklı. Çünkü normal at, daha erken seviyelerde alınabiliyor ve size zaman kazandırıyor. Asker atı daha sonraki seviyeler için daha uygun olabilir.

Tabii ki bu tamamen sizin oyun tarzınıza bağlı. Eğer daha çok savaşmaya odaklanıyorsanız, asker atı daha iyi bir seçenek olabilir. Ama genel olarak, hızlı level atlamak ve oyunda ilerlemek için normal at daha iyi bir başlangıç olacaktır diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, hangi atı tercih ediyorsunuz?

At Alırken Nelere Dikkat Etmeli?​

At alırken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var. Öncelikle, atın seviyesine dikkat edin. Ne kadar yüksek seviyede bir at alırsanız, o kadar iyi olur. Ama tabii ki, yüksek seviyeli atlar daha pahalı olacaktır. O yüzden bütçenizi de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bir diğer önemli nokta ise, atın becerileri. Atın hangi becerilere sahip olduğuna dikkat edin. Özellikle, atın hızını artıran becerilere sahip olması çok önemli. Çünkü bu beceriler, oyunda daha hızlı hareket etmenizi sağlayacaktır.

Bir de atın sağlığına bakın. Atın sağlığı ne kadar yüksekse, o kadar uzun süre dayanacaktır. Sağlığı düşük olan bir at, daha çabuk yorulacak ve sizi yarı yolda bırakacaktır. Son olarak, atın görünüşüne de dikkat edin. Sonuçta, atınız sizin oyun karakterinizin bir parçası olacak. O yüzden, size en çok hitap eden atı seçin. Gönlünüzce olsun yani!

At Madalyonu Nasıl Kasılır?​

At alabilmek için öncelikle at madalyonuna ihtiyacınız var. Bu madalyonu elde etmek biraz sabır istiyor. Genelde vahşi hayvanlardan düşüyor, özellikle de kurtlardan. Ama oran o kadar düşük ki, saatlerce uğraşmanız gerekebilir. Benim tavsiyem, düşük seviyeli bir karakterle vadinin etrafında dolaşıp kurt kesmek. Ya da daha garanti bir yöntem olarak, metin kesmek işe yarayabilir. Metin taşlarından da at madalyonu düşme ihtimali var, hatta daha yüksek bile olabilir.

Bazı oyuncular balık tutarak da at madalyonu elde ediyor. Ama bu yöntem biraz daha şansa dayalı. Eğer şanslıysanız, kısa sürede birkaç tane madalyon çıkarabilirsiniz. Ama şansınız yoksa, saatlerce balık tutsanız bile bir tane bile madalyon elde edemeyebilirsiniz. Yani demem o ki, biraz sabırlı olun ve farklı yöntemler deneyin. Elbet bir şekilde madalyonu kasarsınız.

Umarım bu bilgiler at seçimi konusunda size yardımcı olur. Unutmayın, en iyi at sizin oyun tarzınıza en uygun olan attır. Kendi deneyimlerinize göre en iyi kararı vereceğinize eminim. Bol şans!

Konuyu görüntüleyenler

Geri