Arkadaş Bulma için tavsiye

senkimsin

Kimkime
Moderatör
Kayıtlı Üye
Oyunda yalnız takılmak bir süre sonra sıkıcı oluyor, değil mi? Özellikle eventlerde falan, tek başına takılmak yerine bir ekiple hareket etmek çok daha keyifli. Nasıl mı arkadaş bulacaksın? İşte birkaç taktik…

Lonca Seçimi Önemli​

Öncelikle sağlam bir loncaya girmek gerekiyor. Ama gidip de ilk gördüğünüz loncaya atlamayın derim. Loncanın sohbetine, oyuncularına bir bakın. Aktif mi, yoksa ölü bir lonca mı? İnsanlar birbirine nasıl davranıyor? Kimseyle muhabbet etmeyen, sadece kendi halinde takılan tipler mi var? Yoksa sürekli bir yardımlaşma havası mı var? Bunlara dikkat edin. Sonra da loncaya girip kaynaşmaya çalışın. Sadece 'slm' yazıp çıkmayın, sohbetlere katılın, espriler yapın, yardım isteyin, yardım edin. Böyle böyle bir şeyler başlar zaten.

Etkinliklere Katılın​

Eventler arkadaş edinmek için süper fırsatlar. Özellikle boss kesme eventlerinde falan, gruplara dahil olmaya çalışın. Chat'te sürekli grup arayanlar oluyor. Onlara yazın, birlikte takılın. Hem daha kolay boss kesersiniz, hem de yeni insanlarla tanışırsınız. Hatta belki de oyun içinde evlilik bile olur, kim bilir? Şaka bir yana, etkinlikler gerçekten sosyalleşmek için harika.

Yardım İstemekten Çekinmeyin​

Oyunda bir şeye ihtiyacın olduğunda yardım istemekten çekinme. Bir item mi lazım? Bir görevi mi yapamıyorsun? Chat'e yaz, mutlaka yardım eden birileri çıkar. Hatta yardım eden kişilere teşekkür etmeyi de unutma! Bu sayede hem ihtiyacını gidermiş olursun, hem de yeni bir muhabbet başlatmış olursun. Belki o kişiyle sonrasında da takılırsınız. Ama sürekli bedavaya item dilenen tiplerden olmayın. Bir şeyler de siz verin, paylaşımcı olun.

Forumları Kullanın​

Sadece oyun içi değil, forumlar da arkadaş edinmek için kullanılabilir. Mesela bu forumda tanışma başlıkları falan açılıyor. Oralara yazabilirsiniz. Veya oyunla ilgili bir konuda yardım istiyorsanız, forumda konu açın. Belki o konu sayesinde yeni insanlarla tanışırsınız. Hatta belki de bir guild kurmak için bile forumu kullanabilirsiniz. Forumlar da oyunun bir parçası sonuçta. Neden olmasın?

Benim aklıma gelenler bunlar. Umarım birilerinin işine yarar. Belki sizlerin de farklı taktikleri vardır. Paylaşırsanız hep beraber öğreniriz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri